Kip

Het kip assortiment wat u bij ons aantreft is kip met smaak!

Kip

Uiteraard verkopen wij de standaard producten zoals: hele kippen, filet, drumsticks, dijfilet, borrelsticks, poten, gehakt, lever en ga zo nog maar even door.

Bent u op zoek naar duurzame kip? Wij hebben diverse biologische- en scharrelproducten. De Biologische kippen komen van Nederlandse bodem, hebben 3 sterren en een perfect leven gehad. De scharrelkippen komen uit Frankrijk en hebben een Label Rouge keurmerk en uiteraard ook 3 sterren.

Ook hebben we een ruim aanbod aan panklare producten, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld cordonbleu, schnitzel, gemarineerde producten en diverse andere ambachtelijke specialiteiten.

Onze nasi, bami en macaroni zijn heerlijk en makkelijk. Vooral in combinatie met een kant-en-klare ajam pangang of één van de andere sauzen met kip raden wij deze maaltijden aan. Bij de bami of nasi zijn onze balletjes, saté en loempia’s ook goed te combineren.

In onze grill bereiden wij de lekkerste kippenpootjes, drumsticks, hele kippen en natuurlijk de lekkerste kip-grillworst van Woerden.
Het is aan te raden deze, van te voren te bestellen.
Het eten van kip wordt steeds populairder, logisch! Want kip is het meest veelzijdige vlees.

Rondje kip

Razend populair is het ‘Rondje Kip’! Rondje Kip is een ronde pan vol met heerlijke, kleine kiphapjes en specialiteiten. De pan hoeft maar een half uurtje rustig op te warmen en u kunt rond gaan met ons Rondje Kip.

Bekijk alle rondjes kip
Online bestellen

Rondje kip

Bekijk onze heerlijke Rondjes Kip snel!