Assortiment

Kip

U vindt bij ons een uitgebreid kipassortiment, denk aan: hele kippen, filet, drumsticks, dijfilet, borrelsticks, poten, gehakt en lever.

Bent u op zoek naar duurzame kip? Wij hebben diverse biologische- en scharrelproducten. De biologische kippen komen van Nederlandse bodem, hebben 3 sterren en een goed leven gehad. De scharrelkippen komen uit Frankrijk en hebben een Label Rouge keurmerk en uiteraard ook 3 sterren.

Meer over kip

Kaas & buitenlandse kaas

Wij zijn gespecialiseerd in de Hollandse kazen. Voor de juiste kwaliteit selecteren wij de beste boerenkazen uit de streek, zoeken we de lekkerste kruidenkazen op en hebben we een goed adres voor onze biologische kaas!

Regelmatig voegen wij een nieuw product toe aan onze buitenlandse kaas. Het assortiment is breed en daarom helpen we u graag bij het vinden van het juiste kaasje!

Meer over kaas

Toko

In onze winkel hebben we ook een toko-afdeling: speciaal voor de Indische en Thaise keuken. We hebben 10 soorten kroepoek, een zeer gevarieerd aanbod van sambals (Koningsvogel), boemboes (Koningsvogel en Sarirasa). Ook verkopen we verse kruiden, zoals sereh, laos, poeroet, pandanblad, salamblad en nog veel meer.

Meer over toko

Wild & wildspecialiteiten

Vooral in de wintermaanden en rond de feestdagen is het eten van ‘wild’ favoriet.

Een greep uit ons assortiment: eend, haas, fazant, hert, ree, wild zwijn, patrijs, duif en konijn. We verkopen deze wildproducten uiteraard in delen, zoals filet, biefstuk, poulet of heel. De keuze is aan u, maar we denken graag met u mee.

Probeer ook eens onze kant-en-klare hazenpeper, echt een aanrader!

Meer over wild
Online bestellen

Uitgelichte producten